Events, Lifestyle

Un nou sport a venit in Timisoara – Padel

May 19, 2017

RO

Daca vreti sa aflati cum sa va petreceti timpul liber intr-un mod sanatos in weekend, veniti cu mine. O sa va povestesc unde si cum.

Acum doua saptamani am luat-o pe prietena mea Alina si ne-am dus in Dumbravita, pe strada Praga numarul 6, la Padel Center. Acea sambata am petrecut-o impreuna cu alti bloggeri din Timisoara jucandu-ne pe echipe un nou sport – padel. Jocul este foarte simplu, asemanator tenisului. Cred ca denumirea vine de la “padelele” cu care am jucat 🙂 sunt foarte usoare, oricine le poate folosi. Jocul e dinamic, se joaca in 2 sau 4, scorurile se mentin la fel ca in #tenis, singura diferenta este ca daca mingea atinge sticla terenului, aceasta se mai poate juca.

Padel este un sport usor, fun, potrivit pentru oricine, de la mari la mici. O ora la #padelcenter de #padel este de 40 lei. Daca vreti sa aflati mai multe detalii intrati pe pagina lor de Facebook.

Toti ne-am simtit minunat, am avut parte de o tratatie cu multa sampanie, voie buna si bunatati. Mai jos poze facute de cei doi fotografi ai evenimentului, Anita Bejenaru si George Bufan. Eu am castigat la tombola un zbor deasupra Timisoarei, de la #Maxair si #Balloony, sponsorii acestui eveniment.

La sfarsit, cei cativa cati am mai ramas, am gustat un gulash facut ca la carte la ceaun si scrumbie marinata la gratar. Am plecat de acolo cu multe bunatati la pachet. Momentele suprinse de mine cu telefonul le-am organizat intr-un colaj. Mi-a parut bine sa ma vad cu fetele, a fost o sambata relaxanta de dimineata. Sigur mai venim!

.

Multumesc Diana Farca de invitatie.

.

I’m a social girl, follow me 🙂

Facebook // Instagram // Twitter

.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply