Beauty, Collaborations, Events, Featured

MUAH By Cupio – Noile Rujuri Lichide Mate Fabuloase

July 9, 2017

RO

Imi plac. Atat am sa va spun 🙂 Ba nu, stati asa. Saptamana trecuta cativa bloggeri din Timisoara ne-am dat intalnire la Zai, la invitatia celor de la Cupio, am mancat praji, am baut o cafea (eu un Hugo, because sweet alcohol) si am incercat noile rujuri lichide MUAH.

Make-up artist Ana Preda a fost prezenta si ea pentru a ne arata cateva tips and tricks. Daca nu stiti cu ce se mananca formulele mate de ruj, cum se aplica, de ce sa aveti in trusa voastra de machiaj un ruj mat, va voi spune eu acum.

Rujurile mate au inceput sa fie la moda as zice cam de acum 2-3 ani, de cand nould trend in make-up e dictat pe de o parte de Instagram dar si de noile tendinte retro 80s-90s din ultimii 2 ani. In anii 90 machiajul avea un aspect mult mai mat, atat pe buze cat si pe toata fata. Acel glow de vara nu fusese inventat inca. Haha. Kylie Jenner a venit cu rujurile ei pe piata si boom, toate fetele visau buze mate. Restul au venit din spate, pe urmele ei.

Eu personal de cand am incercat rujuri mate, le prefer pe cele lichide. De ce? (Si aici ma refer strict la cele incercate la eveniment). Pentru ca sunt mult mai pigmentate, sunt o pasta ce se aplica usor, dupa vreo doua minute se usuca si dau acel aspect mat. Nu aplic niciodata din tub, ci aplic cu pensula pentru o precizie mai mare. Nu am nevoie de creion contur si pentru ca au o formula waterproof nu se misca de pe buze. Deloc. Am incercat saruturi dulci, cafele multe, zile de vara in soare, nopti prin oras. Sunt cremoase, eu le folosesc acum ca e foarte cald numai cu un pic de concealer si atat. Efect maxim. Nu se aduna in irizatiile fine ale buzelor (pentru ca deobicei cu o formula mata aceasta e o problema majora) si se pastreaza mat toata ziua. Rezista la transfer. Se mai poate reaplica dupa mai multe ore, daca observati ca un pic s-a sters, dar nu as exagera pentru ca se formeaza o coaja urata daca e prea mult produs pe buze.

Am plecat acasa de la eveniment cu 3 nuante favorite: doua nude si una cireasa. Fetele au adorat nunata de rosu 50 Shades Of Red. Incercati-le si voi in magazinele Cupio si vedeti care vi se potrivesc. Mai jos poze de la eveniment si cele 3 nuante pe buzele mele.

As always,

 

Ce am purtat pe buze: Ruj Lichid MUAH // Dirty Dancing, Ruj Lichid MUAH // Naughty Nude, Ruj Lichid MUAH // Naked Touch.

.

Fotografiile si editarile sunt facute de mine.

Multumesc Cupio de invitatie.

.

I’m a social girl, follow me 🙂

Facebook // Instagram // Twitter

.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply