Events, Lifestyle

Cum a fost la evenimentul StylishCircle.ro

October 18, 2016

RO

Inceputul lunii octombrie m-a prins proaspat venita din vacanta in Londra, ultima zi de lucru la vechiul job si un eveniment de doua zile de la care nu puteam lipsi. Nu puteam lipsi pentru ca Adriana mi-a spus de el la mijlocul lunii septembrie si mi-a trimis o invitatie super cute ce a venit fix cu cateva zile inainte.

Daca nu stiti despre ce este vorba, haideti de va spun 🙂

StylishCircle.ro este o platforma fashion unde esti recompensat prin puncte. Puncte care se tranforma in vouchere, vouchere care pot fi folosite pe moment doar pe emag.ro. Te invit sa iti faci cont si sa te joci: poti face colaje de tinute, poti uploada tinuta ta pe ziua respectiva, iti poti promova blogul, iti poti face noi legaturi in lumea fashion si multe altele.

On to the party! M-am intalnit cu Dana sambata dimineata si am intrat in Alt Club, locatia evenimentului. Am intrat, ne-am facut comode, unele fete erau deja venite, altele nu, noi ne-am asezat la o cafea cu Andreea. Am povestit despre Londra, am salutat fetele din TM si apoi am urcat sus la prezentarile StylishCircle.ro si Tudor – Personal Taylor. Un candy bar demn de poze ne astepta jos dupa, de la Senneville. Absolut delicios!

Am mai stat putin sa vedem care cu cine merge la urmatorul punct de intalnire: SmartFit Studio 2. Acolo Alexandra ne-a facut un tur al studioului, am facut cateva poze toate, apoi am avut program felxibil, cine vroia la relaxare a mers la piscina si jacuzzi, cine vroia sa incerce un program de fitness a mers cu Iasmin la antrenament. Eu, Dana, Andreea si mai multe fete ne-am bagat la antrenament, unde am transpirat in secunda doi. A fost intens si mie mi-a dat o febra musculara de zile mari. Multe poze gasiti aici.

Tot programul pe ziua respectiva a fost fun, singurul stop la care nu am mers a fost la karting. La 21 trebuia sa fim din nou la Alt Club pentru un mega fashion party. A fost o zi nebuna pentru mine, nu am apucat si nu prea am vrut sa fac asa de multe poze, am vrut sa stau relaxata, sa ma bucur de eveniment si sa nu fiu mereu conectata la social media si lipita de aparatul meu foto. Anita Bejenaru s-a ocupat de fotografii, iar daca vreti sa vedeti mai multe o puteti face aici. Eu am facut doar cateva fotografii rapide dar apoi am lasat aparatul acasa.

Pe toata durata evenimentului dress code-ul a fost: wear something purple. Eu am purtat cerceii mei purple din pene de la Orsay (luati demult) iar seara am ales sa port buze purple de o nuanta inchisa de la Rimmel, impreuna cu o bluza Diana Bobar din matase. Am fost la Diana vineri si am ales o rochie super lunga, foarte frumoasa pe care o voi poza separat. Sambata seara a fost extrem de frig pentru ea.

Din pacate eu si Dana nu am stat mult la party, ne asteptau prietenii si trupa noastra vesela in Spirit la alt party unde am ajuns pe la 23, am ras, ne-am distrat, am povestit si am mancat pizza la 4 dimineata, ca de obicei. A doua zi dimineata m-am trezit cu greu, de fapt nu mai era dimineata, era ora 14, pierdusem intalnirea de la 11 de la Aethernativ si degustarea de cafea. Sper ca ma ierti, Adriana 🙂

Vreau sa le multumesc organizatorilor de invitatie, a fost super, chiar daca sunt lenesa mi-a prins bine sa vad cum e la SmartFit, as incerca o clasa de cycling anytime, m-am bucurat sa cunosc fete noi, as fi vrut sa zabovesc mai mult la candy bar si sa stau relaxata la inca o cafea. Mancarea de la party a fost fenomenala, AltClub a fost mai mult decat o locatie perfecta pentru acest eveniment, m-am reintalnit cu Oana Pislaru si Anda (muah!), doua prietene care au fost si ele la party. Adriana, Timisoara e mica, e bine cu altfel de evenimente, mai dau si eu cu nasul de lume cu care nu am mai vorbit demult! ;P

invitatiecandy-barcandy-bar-detailstylish-circle-eventstylishcircle-event-bloggersstylishcircle-event-presentationstylishcircle-event-fashion-bloggerstudor-personal-taylortudor-personal-taylor-suitsgoodie-bag

.

Fotografiile sunt facute si editate de mine.

Multumim partenerilor: Senneville, Cupio, SmartFit Studio, Optica Eugen, Bijuteria Noblesse, Beauty Box, Leonidas, Tudor Personal Tailor.

.signature.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply