Beauty, Collaborations, Featured

Cupio Summer Glow Make-Up

June 14, 2017

RO

Nu stiu cum functionati voi, dar eu vara vreau sa sclipesc in soare. “Glow like J-Lo” imi place sa spun. Am asteptat mult sa intru in posesia unor pigmenti si glitter-e de calitate si hop! cei de la Cupio si-au lansat pigmentii lor care sunt mega fantastico-sclipitori. Nu va mai obosesc cu alte detalii, va spun doar sa mergeti in orice magazin Cupio si sa ii incercati. Eu m-am jucat cu ei si am iesit de acolo ca un unicorn sclipitor. Am luat cu mine 3 nuante pe care le-am folosit in machiajul de azi.

Pentru ca am ochi verzi am ales ca prim pigment unul movuliu care are irizatii brune. Apoi m-am gandit ca ar fi bine sa am si un pigment gen highlighter, pentru obraji, arcade si contur. Iar ultimul l-am ales pentru ca vroiam un sclipici subtil, pe care sa il pot folosi cum vreau. Aveam in cap un look de make-up, dar atunci cand l-am realizat a iesit altceva. Deloc dezastruos, dar m-a surprins dexteritatea mea 🙂 Este cel ma laborios look de make-up ce l-am facut pana acum.

Pigmentii Cupio sunt de 2 feluri: primii sunt pigmenti foarte fini, cu irizatii usoare in alte culori, iar ceilalti au o textura de glitter fin, ca niste mici confetti, foarte versatili, zic eu. Am apelat la artista din mine si am aplicat mult pigment mov pe ploapa, ridicand culoarea pana aproape de arcada. Am lasat culoarea sa se piarda intr-un colt lung afara, iar pe pleoapa mobila am continuat sa pun straturi si straturi, pentru o culoare super intensa. Am folosit pigmentul mai deschis ca highlighter pe arcada, pe nas (nici nu va pot spune cata diferenta face un pic de highlighter pe varful nasului vara), barbie si obraji. Apoi am aplicat glitterul: tot pe obraji si la coltul ochilor. Am folosit adezivul de make-up Cupio pentru a aplica pe toata pleoapa mobila glitter si pe cea de jos. Iar la sfarsit mi-am pus un pic de glitter si in par si pe piept. Asa de versatil mi l-am imaginat.

Ce leaga tot acest look sunt genele false, tot Cupio (imi plac genele lor banda, sunt foarte naturale), un bronzer si un ruj mat. Am considerat ca sunt deja destul de sclipicioasa sa mai folosesc un lip gloss (recent sunt fana si folosesc doar rujuri pentru ca imi pot contura mai bine buzele).

Sper ca v-am convins sa mergeti sa ii incercati,

 

Ce am folosit: Pigment Make-Up Blue Violet Red Orange // Cupio, Glitter Make-Up Flash Brown Copper // Cupio, Pigment Make-Up Gold // Cupio, Banda Gene False // CupioLash Lovely N513, Adeziv Multifunctional // Cupio, Burete Make-Up din Silicon Jelly // Cupio

.

Fotografiile si editarile sunt facute de mine.

Multumesc Cupio de colaborare in acest post.

.

I’m a social girl, follow me 🙂

Facebook // Instagram // Twitter

.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply